tag:blogger.com,1999:blog-8586234665527896101.post5051664372306277464..comments2013-03-04T13:18:42.840+01:00Comments on Lönshults gårdsblogg: Myskankorna överlever Mårten :-)Jonashttp://www.blogger.com/profile/12865545269870245682noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8586234665527896101.post-41272159885456982362011-11-29T15:22:00.872+01:002011-11-29T15:22:00.872+01:00Uppe i norr där jag bor (Boden) regnade det i stor...Uppe i norr där jag bor (Boden) regnade det i stort sett VARJE dag hela september. Det har å andra sidan gjort att det inte kommit någon snö än eftersom det varit soligt och fint nu istället. Precis som du skriver jämnar det ut sig. Hälsa Helena!Annahttps://www.blogger.com/profile/08842652566584016979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8586234665527896101.post-22759711668973084982011-11-10T13:22:25.016+01:002011-11-10T13:22:25.016+01:00Nu är gåsen i ugnen. Håll tummarna nu att det blir...Nu är gåsen i ugnen. Håll tummarna nu att det blir bra. Jag har nämligen aldrig stekt gås förut. Jag lagar enligt slowcooking principen, tips från Helena. Fågeln är fylld med äpple, katrinplommon, vitlök, salt och peppar och steks i 80 grader efter att ha legat under grillen en stund och fått färg.Lil på Bossagårdenhttps://www.blogger.com/profile/17383704108928475496noreply@blogger.com